Köldgräns
Köldgränsen är satt till -12 grader. Bedömningen görs mitt på dagen, och temperaturen kansom bekant ändras en hel del under eftermiddag/kväll, så det blir aldrig helt perfekt. Någongång kanske vi ställt in och temperaturen har höjts till kvällen, och någon gång kan det harasat ner under 12 trots att det tidigare såg ut att vara varmare.
Om det är på gränsen, eller om vädret av annan anledning gör att det inte är roligt, så kanvi korta av träffarna, men tänk alltid på att ta ”kläder efter väder”! Allra viktigast är braunderställ som värmer men andas och smidiga handskar som tillåter barnet att hanterastavarna enkelt.

Kläder
Alla barn i skidskolan kommer att få en väst. (kommer förhoppningsvis till andra träffen).Västen lämnas in i slutet av säsongen och byts mot en större storlek i samband med nästaskidsäsongs start. I klubbens web-butik finns möjlighet att köpa bl.a. väst i vuxenstorlek,mössa och pannband med klubbmärkning.

Fika
Varje träff avslutas med ett enklare fika, smörgås och ngt varmt. Träningsgrupper ochbarnskidskola fikar tillsammans i nya sekretariatet. Ni tar själva ansvar för att barnet fåräta och dricka detta. Meddela ev allergier så försöker vi ordna alternativ om möjligt. Närbarnskidskolan är förlagd till skidleken på Frösön ordnar vi gemensamt med korvgrillning.

Uppdaterad: 03 DEC 2012 12:15 Skribent: Andreas Karlsson

Postadress: