Barnskidskolan

Spikbodarnas IK bjuder in till skidskola för barn födda -12 ,-13 och -14).

Vi träffas under sju onsdagar med början januari 2020. Vi håller till på skidstadion i Östersund.
Anmälan görs nedan i formuläret. Obs! Sista anmälningsdag 2/1

I de fall där förälder kan ställa upp som hjälptränare har barnet förtur till barnskidskolan.

Pris: Medlemsavgift i klubben är ett familjemedlemskap för 500Kr  i det ingår barnskidskolan. Det ingår förutom skidskola även fika efter varje träff och en skidväst.

En informationsträff om upplägget och praktiska detaljer för föräldrarna till de barn som vill delta i skidskolan sker i början av januari i nya sekretariatet på skidstadion. Vi bjuder på fika!
Återkommer med tid och datum
Har du några frågor så hör gärna av dig till:

Carina Berntsdotter, This is a mailto link

För att komma igång med skidåkning behövs ingen dyr och avancerad skidutrustning. För barn rekommenderar vi dock skidor med ordentlig bindning, bygelbindningar som sitter runt en vanligsko håller inte fast när barnet ska börja öva sig lite mer. Erfarenheten från tidigare år är att dethjälper upp motivation och åkglädje om längd på skidorna är rätt och bindningen/skon bra. En vanlig sportaffär kan ge bra råd om skidtyp, bindning och skidlängd.

ANMÄLNINGSFORMULÄR

Uppdaterad: 26 SEP 2019 21:11 Skribent: Lars Nilsson